Здравейте на всички. Скоро се регистрирах защото от 2 месеца съм собственик на Алфа Ромео 155 2.0 TS 16V. Като я взех смених само масло и филтри. Но изведнъж ми отказаха ел. огледата отначало спряха да се движат наляво и надясно, после започна само лявото да се движи. Свалих джойстика от дръжката на вратата и почистих клемичките и като го сглобих неиска наникъде да върви нито едното нито другото огледало. Някой да ми даде някакъв съвет какво да направя? Друго ел фаровете не реагират като сменям положенията от копчето в купето и задните дръжки на вратите не се връщат, като отворя си остава така. Някой ако може да ми помогне със съвет. Моля
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за 155, от скоро ми е.
Collapse
X
-
моята красавица е абсолютно същата 2,0 8v климатроник а преди да разглобяваш фарове, огледала и врати вземи спрей за клеясали повърхности и мини всички движещи се части/апарата на вратите-обилно/. повтори процедурата след 1-2 дена и ако има подобрение ги напръскай този път със силиконов спрей за да не задържа пак155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
-
Първоначално публикувано от WoldemarСвалих от тук едно ръководство за ремонт и като гледам по него аз го имам този 50 амперов бушон за климатик под капака?
Виж първо дали стига ток до огледалата и ел машинките за регулиране на фаровете.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Re: Въпроси за 155, от скоро ми е.
Първоначално публикувано от WoldemarЗдравейте на всички. Скоро се регистрирах защото от 2 месеца съм собственик на Алфа Ромео 155 2.0 TS 16V. Като я взех смених само масло и филтри. Но изведнъж ми отказаха ел. огледата отначало спряха да се движат наляво и надясно, после започна само лявото да се движи. Свалих джойстика от дръжката на вратата и почистих клемичките и като го сглобих неиска наникъде да върви нито едното нито другото огледало. Някой да ми даде някакъв съвет какво да направя? Друго ел фаровете не реагират като сменям положенията от копчето в купето и задните дръжки на вратите не се връщат, като отворя си остава така. Някой ако може да ми помогне със съвет. Моля
Провери бушоните,ако всичко е ОК има едни спрейове за контактни повърхности.Опитаи с тях.Аз лично съм си смазал контактите на огледалата и стъклата с масло - тънко.Нямам проблем и в студа.
А това сие чист климатроник /поне от това в което се вижда в купето./Имах 2.0 .
УспехАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от WoldemarСвалих от тук едно ръководство за ремонт и като гледам по него аз го имам този 50 амперов бушон за климатик под капака?
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEНямаш бутончето eco за изключване на климатика... тея дето нямат са термотроници.
Това значи, че регулира автоматично само топлото, предполагам?
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment